Sökmotoroptimering
"Bra ranking på rätta sökord ger nya kunder"

Sökmotoroptimering

Hemsidor till företag

Google är ofta hemsidans största trafikkälla. Men även andra sökmotorer såsom Bing genererar för många betydande trafik. Därför är det mycket viktigt att ha en så bra synlighet som möjligt på sökmotorerna. För att generara relevant trafik med god sannolikhet till nya kundkontakter gäller det att hittas på rätt sökord.

Vi börjar alltid vårt arbete med att analysera vilka sökord som er hemsida bör optimeras för. Vi tar fram förslag på sökord och sökfraser där vi visar deras sökvolymer på Google. Efter att ha kommit överens om en sökordslista analyseras er hemsida utifrån sökordslistan. En åtgärdsplan tas fram och genomförs sedan tillsammans med er.

Vi följer kontinuerligt upp resultatet genom att titta på hur er ranking på utvalda sökord utvecklas. Med webbanalysverktyg som Google Analytics och Googles Webmaster Tools kan vi rapportera hur många besökare sökmotorerna genererar till er hemsida och hur stor del av er söktrafik som konverterar om ni har någon form av målsida på er sajt (exempelvis bekräftelsesida för ett kontaktformulär eller ett köp i en webbutik).

Vi har flera olika former av prisupplägg.
Prisupplägg för sökmotoroptimering »

 

Alla tjänster

Kontakta oss

Fyll i formuläret eller mejla direkt om ni har frågor så kontaktar vi dig inom kort.