E-postmarknadsföring
"Effektiv kanal för digital kommunikation"

Verktyg för e-postmarknadsföring

Hemsidor till företag

Kommunicera med era kunder genom snygga e-postutskick i form av nyhetsbrev eller kampanjbrev.

Vårt verktyg gör det enkelt för vem som helst att skicka ut nyhetsbrev när som helst. Mallar styr utseendet och gör så att avsändaren bara behöver komplettera med texter och eventuella bilder som inte finns i mallen.

I programmet skapas olika mottagarlistor som kan väljas för utskicket. Era besökare på hemsidan kan enkelt registrera sig till en mottagarlista med hjälp av ett formulär som placeras på er hemsida. Nya mottagare kan med automatik få ett första förberett mejl skickat till sig. Systemet håller ordning på alla mottagare till exempel om de har avregistrerat sig eller om mejlen inte kommer fram pga felaktig mejladress. Mottagaren tas då med automatik bort från mottagarlistan.

Avsändaren får tydlig statistik på hur utskicket mottas i form av öppningsfrekvens, klickfrekvens ifall man har länkar i mejlet, vilka som har öppnat/klickat etc. Utifrån detta kan nya utskick göras exempelvis som ett påminnelsemejl eller som ett uppföljningsmejl till dem som har visat intresse av förra mejlet. Detta är bara några exempel på statistiken som finns att tillgå i verktyget och vad som kan göras med den.

Priser på vårt verktyg för e-postmarknadsföring »

Alla produkter

Kontakta oss

Fyll i formuläret eller mejla direkt om ni har frågor så kontaktar vi dig inom kort.