Digital innehållshantering - hemsidor och sociala medier
"Vi håller din digitala information uppdaterad"

Uppdatering av digitalt innehåll

Hemsidor till företag

Underhåll och löpande uppdateringar av sin hemsida och Facebook-sida är något som ofta blir eftersatt. Tidsbrist och krångliga redigeringssystem är i de flesta fall orsaken. Men det är likväl något som är viktigt för att hålla en professionell bild av företaget.

Underhåll av hemsidan

Vi har många års erfarenhet av webbunderhåll och har arbetat i flera olika redigeringssystem genom åren. Detta gör att vi snabbt kan sätta oss in i er hemsida och hur den uppdateras. På ett tids -och kostnadseffektivt sätt sköter vi underhållet av hemsidan även om den inte är framtagen av oss. Det behöver med andra ord inte vara vårt eget redigeringsverktyg som används för att uppdatera hemsidan för att vi ska kunna hjälpa er.

Uppdateringar i sociala medier

Det är allt viktigare att vara aktiv i de sociala medierna. Vi gör utifrån era önskemål inlägg på er Facebooksida eller i andra sociala medier. Ni förmedlar vad ni vill kommunicera och vi formar text och bild som passar den sociala kanalen.

Priser

Våra priser grundar sig på olika webbredaktörspaket med olika volym av arbetstimmar. Ju större paket desto billigare timkostnad.

Priser på digital innehållshantering»

Alla tjänster

Kontakta oss

Fyll i formuläret eller mejla direkt om ni har frågor så kontaktar vi dig inom kort.