Priser för sökmotoroptimering
"Bra ranking på rätta sökord ger nya kunder"

Priser för sökmotoroptimering

Hemsidor till företag

Vi har två olika prisupplägg för våra tjänster inom sökmotoroptimering. Priset sätts i båda fallen per sökfras. (sökfraser kan förstås i många fall röra sig om enstaka sökord). Efter en sökordsanalys lämnas ett mer detaljerat prisförslag.

Alla priser är exklusive moms.

Tidbaserat pris:

640 kr/timme.

Resultatstyrt pris

Betala bara när sökorden når en placering bland det 10 bästa i Googles sökresultat. Priset för om detta uppnås sätts utifrån den sökvolym sökordet har i genomsnitt per månad vid mätning då offerten tas fram. Ett sökord som exempelvis i genomsnitt har 50 sökningar per månad innebär ett pris på 50 kr/månad om vi lyckas få upp sökordets ranking bland de tio första, det vill säga på första sidan.

Vi börjar samarbetet med att ta fram förslag på sökord, deras sökvolymer och priser för dessa. Ni får utifrån den listan välja ut de sökord som ni vill att vi arbetar med och optimerar er webbplats för.

Om ni vill avsluta samarbetet efter att vi har uppnått resultat i form av placeringar som innebär kostnader för er så tar vi ut en avslutningsavgift på 12 månader för de placeringar som vi uppnått vid uppsägningstillfället.

Detta ingår i priserna:

  • Sökordsanalys: Vilka sökord bör hemsidan optimeras för? Vilka sökord har möjlighet att ge flest intressanta besökare som gör ett köp eller tar kontakt?
  • Offert: Vi tar fram sökvolymer för sökorden och sätter ihop en offert för dessa. Ni väljer ut de sökord som ni vill att vi arbetar med och optimerar er webbplats för.
  • Rankingrapport: Vilka placeringar har ni redan på dessa sökord? För dessa behöver ni inte betala för såvida ni inte vill förbättra placeringen ytterligare.
  • Förslag på åtgärder: Vad bör göras för att förbättra rankingen på de utvalda sökorden?
  • Genomförande: Justeringar av befintlig kod, rubriker och texter på hemsidan. Optimera texter till nya sidor. Övrigt SEO-arbete.
  • Uppföljning: Rankingrapport varje månad där där vi följer utvecklingen av positionerna.

Detta ingår inte i priserna:

  • Eventuell uppstart av blogg och minisajt.
  • Eventuell produktion av nya sidor.
  • Eventuell framtagning av helt nya texter.

Se tjänster för underhåll av hemsida »

 

Allmän information om våra tjänster inom sökmotoroptimering »

 

Prislistor

Kontakta oss

Fyll i formuläret eller mejla direkt om ni har frågor så kontaktar vi dig inom kort.